Läs om vilka artister som ska uppträda!Läs om vilka föreläsare som ska hålla föredrag!Läs mer i programet om vad som händer!

Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson

Under sin uppväxt var Wilhelmsson en framgångsrik tävlingsdansare. 1979 startade han tillsammans med några vänner dragshow-gruppen Surprise Sisters. Under 1980-talet var han en ofta anlitad manlig striptease-artist, främst på Stockholmskrogen Bacchi Wapen.

Wilhelmson ledde Söndagsbingo på TV4. För sin design av kläder till teateruppsättningar har han tilldelats Guldmasken flera gånger. Han har bland annat gjort kostymerna till RENT, Trollkarlen från Oz, Pippi Långstrump, Stars, Karlsson på taket och Grease.

Första tv framträdandet med Babsan var i tv programmet Kullagret 1986 på Svt. Då som "Baby Doll Karlsson" satt på en månskära. När blondinen Baby Doll (från Surprise Sisters) skulle vara med i ett direktsänt inslag i ZTV glömde plötsligt programledaren Anders S Nilsson bort artistnamnet och improviserade i stället fram Babsan.

Babsan blev snabbt en gladlynt, frispråkig kvinna i övre medelåldern som ser glitter och glamour som sitt främsta vapen mot vardagens tristess.

Från 2009 framträder Wilhelmsson både som Babsan och andra figurer i After Dark och gjorde då i en riksturné tillsammans med Christer Lindarw som kröntes med en Stockholmsshow på Tyrol på hösten. En inspelning av föreställningen sändes i SvTs kanal 1 nyårsfton 2011.

Under våren 2010 medverkade Babsan i barnprogrammet Wild Kids i tv och utgjorde där ett pris. 2011 medverkade hon i Melodifestivalen med bidraget "Ge mig en spanjor". Låten hamnade på sjunde plats av åtta i den andra delfinalen.

Babsan medverkade i en ny After-Dark-show 2012 på Malmöoperan, som satte publikrekord sista helgen före sommaren, samt i september 2012 på Hamburger Börs och våren 2013 på Rondo i Göteborg. Babsan gav ut en ny cd-singel i juli 2012 "Han tror på mej", skriven av samma gävletrio som gjorde "La Dolce Vita".