High Heel Race 2019

Anmälan till årets high heel race är nu öppen!

Det har blivit en tradition att utmana Reggan i ett high heel race lopp i samband med den stora paraddagen. Eftersom Reggan har nästinitll varit oslagbar så fortsätter vi samarbetet med Söderhamns Gymnastikförening och Jamina Jansson. Stadens mittpunkt kommer att bjuda på lite festligheter innan årets glada parad går av stapeln.

Pär "Reggan" Regnell är en stor och ledande supporter för Broberg och kan hantera många bollar i luften. Nu tycker vi att det är dags att Reggan får utmanas rejält. Loppet äger rum lördagen den 8 juni från Tribunen klockan 13.30. Ni rundar konan vid Kappahl och springer tillbaks.

Regler

Ej platåskor, balettskor eller något annat i träningssko-liknande form. Klackhöjd minimum 80 mm, tjocklek (diameter) på klacken vid marken maximum 16 mm. Eventuell tjocklek platå skall dras av. En funktionär kontrollerar alla deltagares klackar och peppar er inför årets High Heel lopp.

Funktionärer och domare ser till att målgången går till på rätt sätt. Antal heat - Banan som vi stakar upp, kommer inte att kunna rymma fler än max 6 deltagare per heat. Från varje heat koras en vinnare, en 2:a och en 3:a som går vidare. I finalen koras första, andra och tredjeplatsen. Det är gratis att delta i loppet och ert deltagande i High Heel Race sker på egen risk.

I samarbete med Söderhamns Gymnastikförening, Jamina Jansson med Rockkören.

Anmälan: zetterstromlotta1@gmail.com (sista anmälningsdag lördag 1 juni)

Huvudsponsorer

Sparbanksstiftelsen Broberg Söderhamn Centerpartiet Söderhamn Centerpartiet SöderhamnCenterpartiet Söderhamn

Waynes

Övriga partners

Socialdemokraterna CenterpartietHappyprideBerglunds GrafiskaFöretagarnaBildaFotogubbenIca AlenVäxbo KrogBollnäs KulturkrogMiljöpartiet SöderhamnSvenska kyrkanBilbolagetLOStorschlagetCenterpartiet SöderhamnSöderhamns kommunSöderhamns kommunSöderhamns kommun